Over mij

Mijn naam is Mathilde. Ik heb een passie voor dans en een fascinatie voor zelfontwikkeling en bewustwording.

Ik ben gecertificeerd Heartdancing-facilitator, Reiki Master sinds 2014 en plantceremonieleidster met Soulcoach technieken. Ik heb ervaring met het geven van trainingen en onderwijs, lichaamswerk, tantra, massage en coaching.

Ik ben enthousiast, speels en hou van ontdekken. Ik woon off grid en bouw samen met mijn partner aan een mooie kleinschalige retraiteplek in Tsjechië. De eenvoud, ruimte en de natuur passen bij mij. Ik ben een natuurliefhebber en zie schoonheid in de kleinste dingen. Boswandelingen en tuinieren in mijn moestuin geven mij voldoening en grond onder mijn voeten. En mijn creativiteit krijgt ruimte door te schrijven en fotograferen.

Het geeft mij voldoening als ik andere mensen kan inspireren, stimuleren en tools mag aanreiken, zodat ze zichzelf ontdekken. Het is zo mooi als mensen gaan vertrouwen dat alles wat ze zijn, precies datgene is wat ze nodig hebben.