Ons aanbod

 

Ooit droomde ik… van een plek waar mensen konden komen voor inspiratie, healing en ontspanning. Een plek om te landen, een plek om te zijn. Omdat het leven uitdagend en vol keuzes kan zijn, kan het zo fijn en nodig zijn om te focussen op jezelf en te (her)ontdekken wat je nodig hebt. Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust. En onze plek is zo krachtig en aardend, te mooi om niet te delen. Ik gun jou een unieke retraite, want daar word jij (en de wereld) mooier en liefdevoller van! 

  • Individuele Week Retraite

Een weekretraite is zo’n goede manier om tot rust te komen, te ontdekken, in beweging te komen, te aarden, los te laten, voor jezelf te zorgen, op te laden en te voelen waar je hart blij van wordt.

Je retraite is van zondagavond tot zaterdagochtend en is inclusief 6 overnachtingen en maaltijden. Er zijn diverse opties om je retraite compleet te maken. Coaching, massage, klankhealing, bezoeken van krachtplekken in de omgeving, relaxen in de hottub en bosbaden. Dit alles in overleg en in afstemming met jouw wensen. Vier activiteiten zijn in de prijs inbegrepen. 

De Retraite is in het Boheems Paradijs in Tsjechië. Daar hebben wij een retraitehuisje op ons terrein, waar we off grid leven, omringd door natuur.

Lijkt het je iets? Neem contact met ons op voor beschikbare data, mogelijkheden en een (online) kennismakingsgesprek.

Locatie: Tsjechië

Investering: 555 euro

  • Individuele Reiki Week

Wil je Reiki leren en heerlijk ontspannen op een mooie locatie in de natuur? In het Boheems Paradijs in Tsjechië kan dat! 

Reiki is een traditionele Japanse geneeswijze, die werkt met het doorgeven van universele energie. Reiki stimuleert ons zelf-herstellend vermogen. Iedereen kan het leren. Reiki is voor iedereen die meer rust, balans, gezondheid en persoonlijke en spirituele groei kan gebruiken. Mathilde is een ervaren Reiki Master en laat je graag ervaren wat Reiki voor jou en anderen kan betekenen.

Reiki I is gericht op jezelf en het waarnemen en ervaren van  energie. Je gaat jezelf behandelingen geven waardoor je levensenergie meer gaat stromen. Bij Reiki II leer je om ook anderen mensen te behandelen.

De cursus is verdeeld over meerdere dagen van je verblijf. Je ontvangt een Reiki inwijding, uitleg, veel oefenmomenten, certificaat en een hand-out van de lesstof. Verder zijn 6 overnachtingen en de maaltijden inbegrepen. Er is voldoende tijd om te genieten in het bos, de hout gestookte hottub en om bezoekjes te brengen aan bijzondere plekken in de omgeving.

Je verblijft in een retraitehuisje op ons terrein. We leven off grid en koken zodra het kan uit onze moestuin. 

Neem contact met ons op als je interesse hebt om Reiki te leren. Dan plannen we een kennismakingsgesprek (online) en bespreken we data, je keuze voor Reiki 1 of 2 en beantwoorden we eventuele verdere vragen.

Locatie: Tsjechië

Investering: 595 euro

  • Reiki I cursus

Wil je Reiki I leren in een groep in Nederland? Ook dat is mogelijk!

Reiki is een traditionele Japanse geneeswijze, die werkt met het doorgeven van universele energie. Het is natuurlijk en iedereen kan het leren. Van nature gebruik je het waarschijnlijk al. Denk maar eens aan hoe je je handen op een pijnlijke plek legt als je je gestoten hebt of hoe je iemand aanraakt, die troost nodig heeft. Maar er kan veel meer.

Je gaat in deze twee dagen leren hoe je  je handen kan gebruiken, ze in bepaalde posities legt waardoor je energie aanvult of in balans brengt. Reiki stimuleert ons zelf-herstellend vermogen en is voor iedereen die meer rust, balans, gezondheid en persoonlijke en spirituele groei kan gebruiken.

Je ontvangt een Reiki inwijding, uitleg, veel oefenmomenten, certificaat en een hand-out van de lesstof. 

Reiki I is gericht op jezelf en het waarnemen en ervaren van  energie. Je gaat jezelf behandelingen geven waardoor je levensenergie meer gaat stromen. Na ongeveer twee maanden kun je Reiki II doen, waarbij je onder andere leert om ook anderen mensen te behandelen.

Mathilde is een ervaren Reiki Master, die je graag laat ervaren wat Reiki voor jou en anderen kan betekenen.

Locatie: Bergen op Zoom

Data: 25 en 26 mei 2024

Tijden: zaterdag 9:30-16:30 uur, zondag 9:30-15:30 uur

Wil je overnachten? Dat kan in de omgeving (B&B) of na overleg op de locatie tegen vergoeding. 

Investering: 222 euro inclusief lunch op beide dagen.

  • Dagworkshop 

Iedere Dagworkshop heeft een centraal thema. Je gaat activiteiten doen die je dichter bij jezelf brengen, die inzicht geven, plezier brengen, voor ontspanning zorgen en/of innerlijk meer ruimte geven.

De dag is van 9.30 tot 16.30 en is inclusief lunch.

Locatie: Bergen op Zoom

Investering: 99 euro

Na betaling is jouw deelname bevestigd.

De groepsgrootte bij de dag-workshop is minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

.

Dagworkshop:
Leven vanuit (zelf) Liefde

Zaterdag 17 februari 2024

Kom mee…

Dansen, bewegen, dromen, leren, verbinden, plezier maken, ontspannen en manifesteren. Dompel jezelf onder in een dag vol LIEFDE.

Niet wachten op het ontvangen van liefde van anderen maar onvoorwaardelijk van jezelf houden. Hoe bevrijdend en fijn zou dat zijn?

Heartdancing brengt je uit je hoofd, dieper in je lichaam. Je hoeft geen danser te zijn om dit te kunnen. We doen daarna oefeningen, die je inzichten geven. Een klankschalensessie geeft ontspanning en integratie. En er is een lunch.

De dag wordt verzorgd door Mathilde (Heartdancing-facilitator & coach).

Wil je je opgeven of informatie over deze dag?

Stuur een bericht naar info@levenvanuitjekracht.nl of gebruik de aanmeldknop op deze pagina.

Je gaat verschillende activiteiten doen die je dichterbij jezelf brengen, die inzicht geven, plezier brengen, soms wellicht even oncomfortabel zijn en daardoor zorgen voor groei, voor ontspanning en meer innerlijke ruimte.

Gun jij jezelf (nog) meer liefde? Meld je dan aan voor deze dag vol afwisseling, zachtheid, praktische invulling en ontspanning!

Investering in deze dag-workshop: 99 euro

Dagworkshop:
Leven vanuit Verlangen

Zaterdag 23 maart 2024

Deze dag-workshop gaat over ontdekken wat je ten diepste wilt.

Verlang je naar meer vrijheid, vriendschappen, werkplezier, intimiteit, zingeving, grote of kleine veranderingen in je leven? Wat jouw verlangen ook is, deze dag brengt je een stap dichterbij.

Door je verlangen te leven ontdek je hoe je authentieker wordt. Je neemt de regie en wordt ‘creator’ van jouw leven. Dat maakt dat jouw levenskracht meer gaat stromen en je energieker en levenslustiger wordt.

Wat we in deze dag-workshop gaan doen:

  • Visualisatie en bewegingsoefeningen
  • Ontdekken en ontrafelen wat je in de weg staat om jouw verlangen te leven
  • Heartdancing waarin je jouw hartsverlangen gaat manifesteren

Deze activiteiten zijn afwisselend, inspannend en ontspannend en zullen je dichterbij jezelf brengen. Ze kunnen inzicht geven, plezier brengen, soms wellicht even oncomfortabel zijn en alles bij elkaar zorgen voor groei, ontspanning, meer innerlijke ruimte en manifestatie van jouw verlangen.

Spreekt dit je aan? Wil jij jouw verlangen ontdekken? Of wil je nu echt een zetje om je verlangen te leven? Meld je dan nu aan!

Investering in deze dag-workshop: 99 euro

  • Drieluik

3 dag-workshops in 3 maanden met 3 essentiële thema’s:

Leven vanuit je Kracht, Leven vanuit (Zelf)Liefde, Je Verlangen Leven

Wat gaan we doen?

Heel veel mooie, praktische oefeningen, waarin je kunt ervaren, ontdekken, beleven en ontspannen. Kennis en inspiratie opdoen. Heartdancing waarin je uit je hoofd mag, contact maakt met je lichaam en je hart (verder) opent.

Voor wie?

Voor iedereen die in een kleine groep (max 12) op een afwisselende manier met bewustwording en zelfontwikkeling bezig wil zijn.

Over de workshops:

Leven vanuit je Kracht is de eerste dag-workshop. Je gaat ervaren waar jouw innerlijke kracht zit en hoe je deze kracht bewust kunt toepassen in jouw leven. Wanneer je jouw kracht (her)ontdekt vergroot je jouw zelfvertrouwen, authenticiteit en vrijheid.

Leven vanuit (Zelf)Liefde is een dag vol zachtheid waarin zorgen voor het meest unieke wezen dat je kent en wie je bent centraal staat. Herken jouw onbewuste patronen en innerlijke kind-stukken, die het ontvangen van liefde kunnen dwarsbomen. Gun jezelf een leven vol Liefde.

Je Verlangen Leven, de derde dag-workshop gaat over ontdekken wat je ten diepste wilt. Verlang je naar meer vrijheid, vriendschappen, werkplezier, intimiteit, zingeving, grote of kleine veranderingen in je leven? Wat jouw verlangen ook is, deze dag brengt je een stap dichterbij.

Investering Drieluik is 277 euro.

Data: Najaar 2024

  • Inspiratie Weekend Retraite

In een Inspiratie Weekend Retraite vieren we het leven en gaan we door middel van oefeningen en activiteiten een stap verder op gebied van bewustwording en het activeren van jouw levenskracht. Er is een balans tussen inspanning en ontspanning.

De locatie heeft een grote tuin en grenst aan een bosrijk gebied. Het weekend is inclusief maaltijden en 2 overnachtingen. De groepsgrootte bij het Inspiratieweekend Retraite is minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

Data: Najaar 2024

Locatie: Bergen op Zoom

Investering: 299 euro

Binnenkort meer informatie.