Retraite

Graag wil ik ons retraitehuis onder je aandacht brengen. Het is ook in de wintermaanden heerlijk warm door de houtkachel die in het huisje staat. Mocht je nog nooit gestookt hebben, we laten het je zien hoe je ‘m kan laten branden. Off grid is een unieke ervaring. Je zult bij ons ervaren dat dit hand in hand gaat met luxe en vrijheid. Je eigen tiny house, een houtgestookte hottub en producten eten die afkomstig zijn uit onze tuin.

De omgeving is nu nog rustiger dan in de zomermaanden. De eerste weken sneeuw hadden we begin december. Het bos en de velden zien er sprookjesachtig uit. Opvallend zijn de grote groepen herten en reeën die je ’s winters op de velden bij elkaar ziet. Echt prachtig. Nu is reeën spotten misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een retraite ; )

Wat zijn redenen om op retraite te gaan? Uiteraard is dit heel persoonlijk. Of je nu komt omdat je tot rust wil komen, op een kruispunt van keuzes staat, mentale of fysieke gezondheidsissues hebt, pijn aan het verwerken bent, vanuit afstand met frisse blik naar je huidige leven wil kijken, behoefte hebt aan ontspanning en plezier, in de natuur wil zijn, lekker verzorgd wil worden. Het gaat in feite altijd om tijd voor jezelf en jezelf dat gunnen.

De drukte en gewoontes van thuis kun je achter je laten zodra je hier binnenstapt. Zo ontstaat er ruimte om nieuwe dingen te ontdekken, positieve ervaringen op te doen en heb je tijd voor reflectie. Meer energie, vitaliteit en zelfkennis zijn altijd mooie souvenirs waarmee je na een week weer mee naar huis vertrekt.

Je kunt bij ons je individuele retraite beleven zoals je zelf wilt. Met of zonder coaching en activiteiten (massage, klankheading, bosbaden, bezoeken van krachtplekken in de omgeving). We stemmen vooraf met jou af wat je wensen en behoeften zijn. We verzorgen het eten, zodat je op dat gebied heerlijk ontzorgd wordt.

Voor 6 overnachtingen in het tiny house, alle maaltijden en eventuele gewenste begeleidingsmomenten: 555 euro. Gun jij jezelf een retraite, als investering in jezelf?

Blijf op de hoogte en ontvang een melding als wij een nieuwe activiteit organiseren of inspiratiebericht plaatsen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *