Plantceremonies

Een manier om dichter bij jezelf te komen is met behulp van geneeskrachtige planten. In inheemse culturen gebeurt dit al eeuwenlang. In een ceremonie maak je op een diep niveau contact met jouw essentie. Voorbij het ego en het denken vallen de maskers af, zie je trauma’s en beperkende overtuigingen en kun je jouw potentie, creativiteit en levenslust ervaren. Geen reis is hetzelfde en ieder ervaart het anders. Je krijgt dat wat je nodig hebt en wat je aankunt. Je zult ervaren dat de Plantspirits wijs en krachtig zijn.

 Als je de roep voelt en je bewust en bereid bent om je laagjes af te leggen, dan zul je merken dat het effect van een plantceremonie een intens effect heeft op jouw ontwikkeling en je leven.  

Je kunt een plantceremonie individueel doen met mij als begeleider. Als je kiest om in een groep een ceremonie te doen word je begeleid door meerdere betrokken begeleiders.

Een Plantceremonie is een spirituele en mogelijk therapeutische ervaring. De voorbereiding, oefeningen en setting vormen een belangrijke bedding voor het verloop van de Plantreis. Ook de integratie na afloop is belangrijk. Daarom is een ceremonie altijd meerdere dagen.

 Stuur een bericht als je interesse hebt en je ontvangt verder informatie.