Bij Heartdancing gaat het om bewegen, verbinden met je eigen lichaam, contact maken met je gevoelens en (her)ontdekken wie jij ten diepste bent. De muziek, bewegingen en de groep nodigen je uit om mee op reis te gaan naar jouw hart en ziel. We dansen het leven, waarin alles er mag zijn. Heartdancing is een manier om jezelf te uiten en bevrijden, om je kracht en kwetsbaarheid te voelen, om je levensvreugde te laten ontwaken of versterken.

Heartdancing is een mix van Biodanza, Ecstatic dance en 5Ritmes. Een unieke dansbeleving, die voelt als een reis. 

 We dansen op blote voeten en zonder woorden. We maken verbinding met onszelf en de groep. En we stappen soms uit onze comfortzone, omdat daar de groei naar ons lonkt. Heartdancing helpt je om uit je hoofd te komen, te zakken in je lichaam en te ervaren wat er in jezelf leeft. Je hoeft niet te kunnen dansen, er zijn geen pasjes. Je ontdekt hoe jouw lichaam zich wil bewegen.

Heartdancing vormt de basis en is een belangrijk onderdeel in de dagworkshops en weekendretraites van Leven vanuit je Kracht. Het is fijne manier om innerlijke processen te stimuleren, om in contact te komen met je binnenwereld en om verbinding te maken met andere mensen in de groep.

Dancing is not just getting up painlessly,

like a leaf blown on the wind;

dancing is when you tear your heart out

and rise out of your body to hang suspended between the worlds.

Rumi